Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, May 19, 2011

muka budak terlalu penat

assalam semua..


hari ni hari yg amat mengantuk.tak sabar nak cuti esok.leh membuta sampai tengahari.ececeh..jangan nak haraplah.esok kena bangun awal pagi sebab ada appointment ngn doctor paed eryn kat Gleneagles.saje nak share gambar yg saya rasa agak klakar bila anak saya tak agak2 tido dalam kete mainan dia sambil makan nuget.
Kita layanzzzz....








Agaknye dia time kat nursery tak tido2 kut sebab ramai kawan dan mesti main2 je kejenya.huhuhu..kesian anak mama.Mama control kereta tu ke depan dan ke belakang pun dia tak sedar.duk membuta tersengguk2 sambil mamam nugget dlm mulut.:p

9 comments:

sha a.s said...

comel gile la semua pic tu....klakar betul...letih bebenor la tu ye siti :)

NM02 said...

klakar la ank kau yam...

Dimple said...

haha.mata ngantuk, hati mau main lagi.

ct shah said...

sha : haah.letih bebenor (kata org perak).asyik main jer kat nursery.:-)

nm02:mmg klakar kak ena.tu yg saya tak tahan,terus snap tu.

dimple:tulah pasal.hehehe..

wahida said...

anak aku pun pernah mcm tu...tertido dlm walker..aku gerakkan ke hulu hilir pun dia tak jaga ko....hahaha!!

chichi said...

erin sudah kurus....apa kata kau bg dia adik mariam..ahakss

wardah said...

ala cian dia..napa sampai tertidur tu eryn? haha

Sedetik Cuma said...

Comelnya...tenang je eryn..

ZSqueenbee said...

cutenyee..blh ttdo kt c2 ye..ni msti dh penat sgt ni..cian die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails